Уеб проект за изработване на портал за обяви Обяви-Онлайн

Изработка на портал Обяви-Онлайн

Линк към сайта: www.obiavi-online.com

Описание:

Проект на SavovDesign, за цялостно изработване на уеб портал Обяви-Онлайн

Уеб сайт Обяви-Онлайн е създаден към офертата за изработване на уеб портал за вписване на безплатни и вип обяви. Сайтът е с админ панел за управление на съдържанието на страници, рекламни полета, обявите и профилите на всички регистрирани в сайта потребители.

Уеб портал Обяви-Онлайн предлага два различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и два различни периода на валидност и съответно две различни тарифи за СМС разплащане, при публикуване на вип обява в сайта. Известяване на потребителя по имейл, след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява. Обяви-Онлайн е със специално създаден индивидуален уеб дизайн от SavovDesign.

Уеб проект за изграждане на портал за безплатни и вип обяви на Обяви-Онлайн – купувам, продавам, запознанства, работа, домашни любимци, услуги.

Уеб сайт Обяви-Онлайн е с предварително вградена система за SMS заплащане при публикуване на платена обява, настроена и синхронизирана да работи за конкретния сайт.

Портал Обяви-Онлайн е създаден към офертата за изработка на сайт за обяви, като в последствие са добавени допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработване на уникален индивидуален дизайн на сайта.
# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.
# Добавяне на блог категория в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , ,

Подобни публикации: Изработка на онлайн електронен магазин Vaskomp.eu, Изграждане на онлайн магазин Anika99, Уеб проект за изграждане на електронен онлайн магазин Аутогруп – КП, Уеб проект за направа на онлайн магазин TonerInformator, Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ, Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов, Изработка на сайт за обяви АВАНТА Варна, Проект за изработване на сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан,
24 януари 2018
Уеб проект за изработване на портал за обяви Обяви-Онлайн
1 / 5.00 / 95%