Запитване към SavovDesign.com

SavovDesign предлага уеб услуги за клиенти от цялата страна и чужбина.

Информация за запитване

Благодаря Ви за проявения интерес към мен и услугите, които предлагам.

Имате въпроси към мен, или се интересувате от офертите и услугите, които предлагам. Тук е мястото, където може да направите Вашето запитване към мен и да зададете своите въпроси. Посредством най-горното падащо меню във формата, може да конкретизирате темата на Вашето запитване, като посочите, какъв тип уеб сайт бихте желали да Ви бъде изработен, каква услуга сте избрали или към коя тема се отнасят въпросите Ви.

Всеки един от уеб сайтовете, които изработвам представлява динамичен сайт с административен панел. С помощта на админ панела, собственикът на сайта може да управлява съдържанието в него, като променя и добавя текстово съдържание, снимки, линкове и др. в основния контент на всяка страница, без да са му нужни специални умения за това.

След като прегледам и обмисля Вашето запитване, ще се свържа с Вас в най-кратък срок, на посочения от Вас, в запитването имейл.

SavovDesign предлага уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина. Комуникацията се извършва по телефон или имейл. Всички необходими материали за избрана услуга се изпращат по имейл.

Работим дистанционно с клиенти от цяла България – всички малки и големи населени места. Работим дистанционно с клиенти от цял Свят.

Допълнителна информация за връзка с нас »

Виж всички наши оферти за изработка на сайтове »

Виж всички наши уеб услуги, които предлагаме »

Форма за запитване

Всички полета, маркирани с * са задължителни за попълване.