Запитване към SavovDesign.com

SavovDesign предлага уеб услуги за клиенти от цялата страна и чужбина.

Информация за запитване

Благодаря Ви за проявения интерес към мен и услугите, които предлагам.

Тук, Вие може да направите Вашето запитване към мен и да зададете своите въпроси. Посредством най-горното падащо меню във формата, може да конкретизирате темата на Вашето запитване, като посочите, какъв тип уеб сайт бихте желали да Ви бъде изработен или каква услуга сте избрали.

Всеки един от уеб сайтовете, които изработвам представлява динамичен сайт с административен панел. С помощта на админ панела, собственикът може да управлява съдържанието в сайта, като променя и добавя текстово съдържание, снимки, линкове и др., без да са му нужни специални умения за това.

След като прегледам и обмисля Вашето запитване, ще се свържа с Вас в най-кратък срок, на посочения от Вас, в запитването имейл.

SavovDesign предлага уеб услуги за клиенти от цяла България и Чужбина. Комуникацията се извършва по телефон или имейл. Всички необходими материали за избрана услуга се изпращат по имейл.

Допълнителна информация за връзка с нас

Форма за запитване

Всички полета, маркирани с * са задължителни за попълване.

Запитване относно *

Вашето име *

Вашият Email *

Вашият телефон

Град

Вашето запитване

Антиспам код * На колко е равно 31+4=? 

SavovDesign гарантира неприкосновеността на Вашите лични данни, изпратени чрез тази форма. Гарантираме, че те няма да бъдат използвани за други цели, освен за връзка с Вас или поръчана услуга.