Блог статии и новини

Блог публикации и актуални новини от областта на уеб дизайна, уеб разработката и SEO оптимизацията на сайтове.

Публикации и новости от блога

Прочетете полезни статии и новости от блога, за да научите интересни факти, съвети и съвременни тенденции от сферата на мобилните технологии, уеб програмирането, оптимизирането и поддръжката на уеб страници и онлайн магазини.

Какво представлява поддръжката на уеб сайт и защо тя е необходима? Видове поддръжки и признаци за неподдържан уебсайт.

22 юли 2022Научи повече

Поддомейнът е разширение на домейна, използвано за организиране на обширни раздели от сайта. Разберете, как и кога се използват поддомейните.

18 юни 2021Научи повече

SEO (Search Engine Optimization) е процес за оптимизране на уеб сайт и подобряване на позицията му в Google и другите търсачки. Кои са основните етапи при SEO оптимизацията?

29 апр. 2020Научи повече

Какви са тенденциите в уебдизайна и разработката на сайтове за 2019 г. Бъдещето на уеб програмирането и технологиите в мобилните приложения.

2 сеп. 2018Научи повече

Колко струва един уеб сайт? Кои са основните фактори и критерии, които определеят и формират крайната сума за изграждането на сайта?

24 авг. 2018Научи повече

Какво е полезност в изработката на уеб сайт и защо тя е важна за растежа на бизнеса? Защо Вашият бизнес трябва да има онлайн присъствие?

24 авг. 2018Научи повече

Какво представлява HTML5 семантиката? Кои са новите семантични елементи в HTML тип 5 и какво е тяхното значение за SEO оптимизацията?

20 апр. 2018Научи повече