Блог статии и новини

Блог публикации и актуални новини от областта на уеб дизайна, уеб разработката и SEO оптимизацията на сайтове.

Публикации и новости от блога

Прочетете полезни статии и новости от блога, за да научите интересни факти, съвети и съвременни тенденции от сферата на мобилните технологии, уеб програмирането, оптимизирането и поддръжката на уеб страници и онлайн магазини.

SEO (Search Engine Optimization) е процес за оптимизране на уеб сайт и подобряване на позицията му в Google и другите търсачки. Кои са основните етапи при SEO оптимизацията?

29 апр. 2020Научи повече

Какви са тенденциите в уебдизайна и разработката на сайтове за 2019 г. Бъдещето на уеб програмирането и технологиите в мобилните приложения.

2 сеп. 2018Научи повече

Колко струва един уеб сайт? Кои са основните фактори и критерии, които определеят и формират крайната сума за изграждането на сайта?

24 авг. 2018Научи повече

Какво е полезност в изработката на уеб сайт и защо тя е важна за растежа на бизнеса? Защо Вашият бизнес трябва да има онлайн присъствие?

24 авг. 2018Научи повече

Какво представлява HTML5 семантиката? Кои са новите семантични елементи в HTML тип 5 и какво е тяхното значение за SEO оптимизацията?

20 апр. 2018Научи повече

Процедурата при изработване на уеб сайт включва няколко основни етапа и стъпки, които трябва да бъдат задължително спазени.

17 мар. 2017Научи повече

Мобилната версия на уеб сайт представлява олекотена, адаптирана и оптимизирана за мобилната среда, версия на сайта.

16 Дек. 2016Научи повече

Изработката на адаптивен дизайн на сайт включва стилна, визуална и гъвкава подредба на елементи, подходяща за всички настолни или мобилни интернет устройства.

10 Дек. 2016Научи повече