Уеб дизайн и редизайн услуги и цени

Услуги за изработване на индивидуален, адаптивен уеб дизайн и редизайн на изграден уеб сайт.

Дизайнът на Вашия сайт е Вашето лице в интернет

Това, което отличава добрия уеб дизайн от изкуството е, че освен привлекателен, той трябва да бъде и функционален.

Уеб дизайнът е цялостна съвкупност от всички визуални елементи в сайта – лого, фон, цветова гама, снимки и изображения, икони и текстове. Дизайнът е съществен елемент от изработката на даден уеб проект, защото той ще бъде вашата идентичност в интернет и ще ви представя пред вашите бизнес клиенти.

Изработка на адаптивен уеб дизайн

Използването на интернет през мобилни устройства става все по-разпространена и популярна практика по цял свят. Неотдавна Google потвърди, че освен със съдържание, търсачката вече се съобразява и с мобилността и адаптивността на всеки уебсайт, при класирането му в резултати от търсене. Което от своя страна означава, че всеки уеб дизайнер трябва да се придържа към това изискване в процеса на работа по даден уеб проект, за което естествено е необходимо допълнително обучение и развитие и нови творчески умения. Именно за това, от важно значение е дизайнът на Вашият сайт да бъде адаптивен и да може да се адаптира автоматично към размера на екраните на различните настолни и мобилни net устройства.

SavovDesign предлага услуга за изработване на изцяло нов, индивидуален уеб дизайн на сайт или онлайн магазин, съобразен с предпочитанията на клиента и уеб стандартите за правилно формиране на HTML5 семантичен и CSS3 стилов код. Уеб дизайн с автоматична адаптивност за различните дисплеи на монитори, лаптопи, таблети, смартфони и други. Адаптивният дизайн изключва необходимостта от мобилна версия, тъй като той се адаптира автоматично към размерите на дисплея на използваното устройство.

Изработване на темплейти за уеб сайтове и магазини. Направа на темплейт с responsive web design за динамичен сайт. Изработване на тема с респонсив дизайн за WordPress.

Редизайн и обновяване на сайт

Редизайн и преработка на вече изграден уеб сайт. Обновяване и редакция на темплейт на уеб страница. Частична или пълна промяна на дизайна, структурата или функционалностите на сайта. Незначителна реконструкция с частични промени или пълна модернизация на функциониращ web сайт, включваща съществена промяна или цялостно прехвърляне на сайта на CMS система с административен панел за контрол и поддръжка на съдържанието.

Уеб дизайн оферти и цени

Ние от SavovDesign ви предлагаме няколко предварително подготвени от нас базови оферти за цялостна изработка на различни видове уеб страници и магазини, на различни цени. Всяка оферта е с посочена цена и е пакет, който включва хостинг, домейн, поддръжка и уеб дизайн на сайта по изготвен шаблон или по индивидуален проект с цена по договаряне.

Уеб дизайн и редизайн услуги и цени от SavovDesign.com

Варианти за уникален уеб дизайн

  • Уникален респонсив дизайн за фирмен / личен уеб сайт, съобразен с Вашите предпочитания и HTML 5, CSS 3 стандарт.
  • Изработване на индивидуален респонсив уеб дизайн за електронен магазин, според Ваши критерии и HTML 5, CSS3 правила.
  • Създаване на нов responsive web design за продуктов каталог, отговарящ на желанията Ви и HTML5, CSS 3 стандарт.
  • Направа на уникален адаптивен дизайн на сайтове за недвижими имоти, съобразен с изисквания Ви и HTML 5, CSS 3 стандарти.
  • Създаване на оригинален респонсивен дизайн на портал за обяви, съгласуван с Вашите нужди и всички HTML5 и CSS3 стандарт.
  • Редизайн и обновяване на изграден сайт. Преработване и редакция на темплейт или тема на уеб страница.
Направи запитване