Уеб дизайн и редизайн на уеб сайт

Изработване на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на сайт. Редизайн на съществуващ уеб сайт.

Уеб дизайнът на Вашия сайт е Вашето лице пред света!

Това, което отличава уеб дизайна от изкуството е, че освен привлекателен, той трябва да бъде и функционален.

Изработка на адаптивен уеб дизайн на сайт

Използването на интернет през мобилни устройства става все по-разпространено и популярно по цял свят. Google потвърди, че търсачката вече се съобразява и с адаптивността на всеки уеб сайт, при класирането му в резултати от търсене. За това е важно Вашият уеб сайт да притежава адаптивен уеб дизайн, който да може да се адаптира автоматично към размера на екраните на всички различни настолни и мобилни устройства, ползващи интернет.

SavovDesign предлага изработване на изцяло нов индивидуален уеб дизайн на сайт, съобразен с Вашите предпочитания и всички HTML5 и CSS3 стандарти. Адаптивност за всички видове дисплеи на монитори, лаптопи, таблети и мобилни телефони. Изключва необходимостта от мобилна версия, тъй като се адаптира автоматично към размерите на дисплея на използваното устройство.

Изработка на темплейти за динамични уеб сайтове. Изработване на темплейт с уникален адаптивен уеб дизайн за динамичен сайт. Изработване на тема с адаптивен дизайн за WordPress уеб сайт.

Редизайн на съществуващ дизайн на уеб сайт

Редизайн и преработка на вече изграден уеб дизайн на сайт. Преработване и редакция на темплейт на уеб сайт. Редизайн, преработка и редактиране на тема за WordPress уеб сайт.

  • Изработка на индивидуален адаптивен уеб дизайн на личен или фирмен уеб сайт, съобразен с Вашите предпочитания и HTML5, CSS стандарт.
  • Изработване на индивидуален адаптивен уеб дизайн на онлайн магазин, съобразен с Вашите предпочитания и всички HTML5, CSS стандарти.
  • Създаване на индивидуален адаптивен уеб дизайн на на уеб сайт – продуктов каталог, според Вашите желания и HTML5, CSS стандарт.
  • Направа на уникален адаптивен уеб дизайн на уеб сайт за недвижими имоти, според Вашите изисквания и всички HTML5, CSS стандарти.
  • Изграждане на индивидуален адаптивен уеб дизайн на уеб сайт за обяви, съобразен с Вашите предпочитания и HTML5, CSS стандарт.
  • Редизайн и преработка на съществуващ уеб дизайн на сайт. Преработване и редакция на темплейт, тема на WordPress уеб сайт.
Направи запитване

Още услуги от SavovDesign

Изработка на лого и банери

Изработка на лого за уеб сайт. Изработване на статични или анимирани рекламни банери с различни стандартни размери.

SEO оптимизация

Пълна SEO оптимизация на уеб сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на уеб сайт.

Изработка на личен и фирмен уеб сайт

Изработване на личен или фирмен представителен уеб сайт, с админ панел и адаптивен дизайн. Личен или фирмен уеб сайт за Вас и Вашия бизнес.

Изработка на онлайн магазин

Изработване на онлайн електронен магазин, с админ панел за управление на съдържанието. Неограничен брой продукти и категории. Онлайн поръчки и плащания. Доставка с наложен платеж.

Изработка на продуктов каталог

Изработване на продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и блог за статии. Неограничен брой продукти, категории и статии.

Уеб дизайн и редизайн

Изграждане на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на уеб сайт. Редизайн и преработка на уеб дизайн на вече изграден уеб сайт.