Услуга за уеб дизайн и редизайн на уеб сайт

Изработване на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на сайт. Редизайн на изграден уеб сайт.

Уеб дизайнът на Вашия сайт е Вашето лице пред света!

Това, което отличава уеб дизайна от изкуството е, че освен привлекателен, той трябва да бъде и функционален.

Изработка на адаптивен уеб дизайн на сайт

Използването на интернет през мобилни устройства става все по-разпространено и популярно по цял свят. Google потвърди, че търсачката вече се съобразява и с адаптивността на всеки уеб сайт, при класирането му в резултати от търсене. За това е важно Вашият уеб сайт да притежава адаптивен уеб дизайн, който да може да се адаптира автоматично към размера на екраните на всички различни настолни и мобилни устройства, ползващи интернет.

SavovDesign предлага услуга за изработване на изцяло нов, индивидуален уеб дизайн на сайт, съобразен с Вашите предпочитания и всички HTML5 и CSS3 стандарти. Уеб дизайн с адаптивност за всички видове дисплеи на монитори, лаптопи, таблети и мобилни телефони. Адаптивният уеб дизайн изключва необходимостта от мобилна версия на сайта, тъй като той се адаптира автоматично към размерите на дисплея на използваното устройство.

Услуги за изработка на темплейти за динамични уеб сайтове. Изработване на темплейт с уникален адаптивен уеб дизайн за динамичен сайт. Изработване на тема с адаптивен дизайн за WordPress уеб сайт.

Редизайн на съществуващ дизайн на уеб сайт

Редизайн и преработка на вече изграден уеб дизайн на сайт. Преработване и редакция на темплейт на уеб сайт. Редизайн, преработка и редактиране на тема за WordPress уеб сайт.

  • Изработка на индивидуален адаптивен уеб дизайн на личен или фирмен уеб сайт, съобразен с Вашите предпочитания и HTML5, CSS стандарт.
  • Изработване на индивидуален адаптивен уеб дизайн на онлайн магазин, съобразен с Вашите предпочитания и всички HTML5, CSS стандарти.
  • Създаване на индивидуален адаптивен уеб дизайн на уеб сайт продуктов каталог, според Вашите желания и HTML5, CSS стандарт.
  • Направа на уникален адаптивен уеб дизайн на уеб сайт за недвижими имоти, според Вашите изисквания и всички HTML5, CSS стандарти.
  • Изграждане на индивидуален адаптивен уеб дизайн на уеб сайт за обяви, съобразен с Вашите предпочитания и HTML5, CSS стандарт.
  • Редизайн и преработка на съществуващ уеб дизайн на сайт. Преработване и редакция на темплейт, тема на WordPress уеб сайт.
Направи запитване

Още услуги от SavovDesign

Изработка на лого и банери

Изработка на лого за уеб сайт. Изработване на статични или анимирани рекламни банери с различни стандартни размери.

SEO оптимизация

Пълна SEO оптимизация на уеб сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на уеб сайт.

Изработка на личен и фирмен уеб сайт

Изработване на личен или фирмен представителен уеб сайт, с админ панел и адаптивен дизайн. Личен или фирмен уеб сайт за Вас и Вашия бизнес.

Изработка на онлайн магазин

Изработване на онлайн електронен магазин, с админ панел за управление на съдържанието. Неограничен брой продукти и категории. Онлайн поръчки и плащания. Доставка с наложен платеж.

Изработка на продуктов каталог

Изработване на продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и блог за статии. Неограничен брой продукти, категории и статии.

Уеб дизайн и редизайн

Изграждане на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на уеб сайт. Редизайн и преработка на уеб дизайн на вече изграден уеб сайт.