Уеб дизайн и редизайн – SavovDesign

Услуга от SavovDesign за изработване на индивидуален, адаптивен уебдизайн на сайт. Редизайн на изграден уеб сайт.

Дизайнът на Вашия сайт е Вашето лице в интернет

Това, което отличава добрия уеб дизайн от изкуството е, че освен привлекателен, той трябва да бъде и функционален.

Уебдизайнът е съвкупност от всички визуални елементи в сайта – лого, фон, цветова гама, снимки и изображения, икони и текстово съдържание. Дизайнът е съществен елемент от цялата практика по изграждането на даден уеб проект, защото той ще бъде вашата идентичност и реклама и ще ви представя пред вашите клиенти.

Изработване на адаптивен уеб дизайн

Използването на интернет през мобилни устройства става все по-разпространена и популярна практика по цял свят. Неотдавна Google потвърди, че освен със съдържание, търсачката вече се съобразява и с мобилността и адаптивността на всеки уебсайт, при класирането му в резултати от търсене. Което от своя страна означава, че всеки уеб дизайнер трябва да се придържа към това изискване в процеса на работа по даден уеб проект, за което естествено е необходимо допълнително обучение и развитие и нови творчески умения. Именно за това, от много важно значение е дизайнът на Вашият сайт да бъде адаптивен и да може да се адаптира автоматично към размера на екраните на различните настолни и мобилни устройства, ползващи интернет.

SavovDesign предлага услуга за изработване на изцяло нов, индивидуален уеб дизайн на сайт и онлайн магазин, съобразен с предпочитанията на клиента и уеб стандартите за правилно формиране на HTML5 семантичен и CSS3 стилов код. Уебдизайн с автоматична адаптивност за различните дисплеи на монитори, лаптопи, таблети, смартфони и други. Адаптивният дизайн изключва необходимостта от мобилна версия, тъй като той се адаптира автоматично към размерите на дисплея на използваното устройство.

Изработване на темплейти за уеб сайтове и магазини. Направа на темплейт с responsive web design за динамичен сайт. Изработване на тема с респонсив дизайн за WordPress и други сайтове.

Обновяване и редакция на сайт

Ре-дизайн и преработка на изграден уеб-дизайн. Редизайн-услуги за oбновяване и редакция на темплейт на уеб страница. Частична или пълна промяна на дизайна, структурата или функционалностите на сайта. Незначителна реконструкция с частични промени или пълна модернизация, включваща съществена промяна или цялостно прехвърляне на сайта на CMS система за контрол на съдържанието.

Направи запитване
Уеб дизайн и редизайн от SavovDesign

  • Индивидуален респонсив дизайн за представителен уебсайт, съобразен с Вашите предпочитания и HTML 5, CSS 3 стандарт.
  • Изработване на индивидуален респонсив уебдизайн за онлайн магазин, според Ваши критерии и HTML 5, CSS3 правила.
  • Създаване на нов респонсив web design за продуктов каталог, отговарящ на желанията Ви и HTML5, CSS 3 стандарт.
  • Направа на уникален адаптивен дизайн на сайтове за недвижими имоти, съобразен с изисквания Ви и HTML 5, CSS 3 стандарти.
  • Създаване на оригинален респонсивен дизайн на портал за обяви, съгласуван с Вашите нужди и всички HTML5 и CSS3 стандарт.
  • Ре-дизайн и обновяване на изграден уебдизайн. Преработване и редакция на темплейт или тема на уеб страница.

Още услуги от SavovDesign

Направа на лого и банери

Направа на лого за уеб сайт. Изработване на статични или анимирани рекламни банери с различни стандартни размери.

SEO оптимизация

Пълна SEO оптимизация на сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на сайт.

Изработване на личен и фирмен уеб сайт

Изработване на представителен уеб сайт, с админ панел и адаптивен дизайн. Личен или фирмен сайт за Вас и Вашия бизнес.

Изработка на онлайн магазин

Изработване на онлайн електронен магазин, с админ панел за управление на съдържанието. Неограничен брой продукти и категории. Онлайн поръчки и плащания. Доставка с наложен платеж.

Изработване на продуктов каталог

Изработване на продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и блог за статии. Неограничен брой продукти, категории и статии.

Уеб дизайн и ре-дизайн

Изграждане на индивидуален, респонсив уебдизайн на сайт. Ре-дизайн и преработка на дизайн на вече изграден сайт.