Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви

Промяна в структурата и обновяване на дизайна за базовия вариант на сайт за обяви.

Частична промяна в структурата и дизайна към офертата за изработка на сайт за обяви

Направени промени в дизайна и структурата на базовия сайт за обяви към промоционалната оферта за изработване на сайт за обяви. Вграждане на допълнителни рекламни полета. Подобрения в търсачката на сайта.

Изработка на сайт за обяви

Извършени промени в сайта за обяви

  • Частична промяна на базовия дизайн на сайта за обяви.
  • Промени в слайда с Вип обяви.
  • Промяна в регистрационната форма на сайта за по-бързо и лесно регистриране на потребителя, само с една стъпка и без регистрацията да налага потвърждаване по имейл. Системата автоматично запомня регистрационните данни и пренасочва директно към формата за публикуване на обява, с цел улесняване на потребителя.
  • Цялостна промяна и вграждане на допълнителни елементи в търсачката на сайта, с цел по-добро прецизиране в резултатите от търсенето
  • Интегриране на множество независими, допълнителни рекламни полета в началната и вътрешни страници на сайта, управлявани от админ панела.

Етикети на публикацията: ,

Подобни публикации: Какво е изработка на мобилна версия за сайт ?, Класиране на сайт в Гугъл по ключова дума, Cufon Font Replacement, Какво представлява изработката на уеб сайт от SavovDesign?, Какво е изработка на адаптивен дизайн за сайт ?, Какво е изработка и поддръжка на динамичен сайт?, Нов дизайн към офертата за изработка на онлайн магазин, Етапи при изработка на уеб сайт,
23 септември 2014
Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви
1 / 4.00 / 85%