Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви

Изработка на сайт за обяви

Частична промяна в структурата и дизайна към офертата за изработка на сайт за безплатни и платени обяви. Направени допълнителни промени в дизайна и структурата на базовия сайт за обяви към офертата за изработване на сайт за обяви.

Адаптивен уеб дизайн на сайта за всички видове дисплеи на настолни и мобилни устройства. Вграждане на допълнителни рекламни полета, с възможност за управление от админ панела на сайта. Промени във формата за регистрация на потребители. Подобрения в търсачката на сайта и включване на допълнителни полета с критерии за търсене в сайта.

Извършени промени в сайта за обяви

Частична промяна на базовия дизайн на сайта за обяви.

Адаптивен уеб дизайн на сайта за обяви, за различните видове дисплеи на монитори, лаптопи, таблети и смартфони.

Промени в слайда с Вип обяви от началната страница на сайта.

Промяна в регистрационната форма на сайта за по-бързо и лесно регистриране на потребителя, само с една стъпка и без регистрацията да налага потвърждаване по имейл. Системата автоматично запомня регистрационните данни и пренасочва директно към формата за публикуване на обява, с цел улесняване на потребителя.

Цялостна промяна и вграждане на допълнителни елементи в търсачката на сайта, с цел по-добро прецизиране в резултатите от търсенето.

Интегриране на множество независими, допълнителни рекламни полета в началната и вътрешни страници на сайта, управлявани от админ панела.

Оферта за изработка на сайт за обяви