Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:47
Изработване на динамичен сайт

Динамичен уеб сайт е сайтът, притежаващ административен панел, с помощта на който собственикът на сайта има възможността да управлява неговото съдържание, след като се логне в системата със своите лични данни.

Етапи при изработката на динамичен сайт:

1. Избор на домейн за сайта, съобразен с дейността на фирмата.
2. Изработване на уебдизайн на сайта, съобразен с предпочитанията на клиента.
3. Програмно изграждане и инсталиране на сайта и административната система за управление на съдържанието му.
4. Първоначална SEO оптимизация и популяризиране на сайта.
5. След финализирането на цялостната изработка на сайта, клиентът получава данните за вход в админ панела.
6. Безплатна помощна консултация и запознаване на клиента с функционалността на административния панел и неговите възможности.

Поддръжка на изработения от мен динамичен сайт

Не е необходимо да сте специалист по изработването на уебсайтове или уеб дизайнер, за да можете да поддържате Вашия динамичен сайт.
Админ панелът на изработените от мен динамични сайтове е изграден, така че да бъде максимално достъпен за управление и лесен за употреба.
С натискането на различни бутони в админ панела, администраторът може лесно да променя съдържанието на сайта – страници, публикации, снимки, линкове и др. Текстовете се вписват посредством уеб базиран текстови редактор с куп възможности, позволяващ промяна на размера и цвета на шрифта, създаването на текстови и снимкови хипер връзки и др. Вмъкването на изображения в сайта е максимално удобно и позвлолява корекция на размерите им и тяхната подредба от ляво на основния текст, отдясно или в средата, както и подредбата им под формата на Галерия с възможност за вписване на заглавие и описание към всяка снимка, а при кликане върху нея да се овори в нов по-голям прозорец.
От админ панела администраторът има възможност да оформя съдържанието на всяка страница в сайта, да създава нова страница, като нейното заглавие автоматично добавя нов бутон в основното меню на сайта, както и да редактира или изтрива вече съществуващи страници в сайта.
Освен снимки в сайта могат да бъдат качени и друг тип файлове, към които могат да бъдат създадени линкове, позволяващи тяхното изтегляне.

Възползвайте се от промоционалната ми оферта за изработка на динамичен сайт
Промоционална оферта за изработка на динамичен сайт с админ панел

Етикети на публикацията: , , , , ,

Подобни публикации: Какво е изработка на уеб дизайн на сайт?, Какво е изработка на адаптивен дизайн на сайт ?, Етапи при изработка на уеб сайт, Какво е изработка на уеб сайт ?, Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви, Избор на име на домейн – SavovDesign, Какво е изработка на мобилна версия на сайт ?, Интегриране на система за SMS разплащания в уеб сайт,
15 май 2013
Какво е изработка и поддръжка на динамичен сайт?
1 / 5.00 / 95%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на сайт за нумерология на ИлейнИзработка на сайт на EMT-Power, Проучване добив и тестване на минерали Аахен, ГерманияСайт за запознанства Hoteuphoria.comИзработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Купи лесно, Продай бързо – ПловдивИзработка на сайт онлайн магазин Vaskomp.euБалет ЕРА – Динамичен сайтФлаш сайт на Кремена АчеваИзработка на сайт за обяви Перник МаркетИзработване на уеб сайт на хотел Прометей

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!