Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

20 септември 2017 (сряда) 15:45
Какво е изработка на уеб сайт?

Изработване на уеб сайт е процес, съчетаващ програмиране и уеб дизайн, при който се изработва цялостна интернет страница. Сайтът е съвкупност от отделни уеб страници, обикновено свързани помежду си в общо меню с линкове към всяка една от тях, като тези страници се адресират към един общ url – адрес, който е името на домейна на сайта.

Изработка на уеб сайт. Изработване на сайтове от Savov дизайн

Какво е статичен и динамичен сайт?

Има различни видове уеб сайтове, в зависимост от тяхната структура, функционалност, предназначение, съдържание и аудиторна насоченост. Всички уебсайтове се разделят основно на два вида – статичен сайт и динамичен сайт.

Статичните сайтове са изградени и написани изцяло под HTML- програмен език, посредством който се структурира визия от текстово съдържание и изображения. При статичния сайт липсва административна система за управление на съдържанието, което означава че неговото съдържание може да бъде променяно само от уеб дизайнера, изработил сайта или от друг специалист, притежаващ нужните технически познания за тази цел. Този тип сайт е подходящ за изработката на лични, информационни или презентационни уеб страници, чиито съдържание не се нуждае от ежедневно обновяване. В днешно време този тип сайтове почти не се разработват, понеже изработката им изисква значителен ресурс от време и труд.

Уеб сайт, в който администраторът има възможност да манипулира съдържанието му чрез предварително изградена административна система се нарича динамичен сайт. Администраторът на сайта може лесно да добавя, променя или изтрива текстове, изображения, новини, продукти и други, като съдържанието на сайта се променя чрез уеб базиран текстови редактор. Повечето сайтове в днешно време са динамични и са предпочитани пред статичните именно заради тяхната гъвкавост и удобство при обновяването и актуализацията им.

Как аз извършвам изработка на сайт?

В процеса на работа при изработка на сайт се стремя да спазвам всички уеб стандарти и изисквания, да бъда коректен и да се съобразявам с предпочитанията на моите клиенти, като наблягам особено на добрите цени, приятната и привлекателна визия на сайта, неговата добра функционалност, както и да предоставя възможност за евентуален ъпгрейд на сайта в бъдеще.
Изработването на сайт става онлайн чрез комуникация по скайп, имейл или телефон и практически няма никакво значение дали сте от София, Русе, Пловдив, Варна или което и да е друго място в България или чужбина.

Какви са етапите при изработване на сайт?

Процесът при изработка на уебсайт включва следните етапи:

1. Избор на домейн (адрес на сайта), съобразен с дейността на фирмата и с целевата насоченост на сайта към определена група потребители
2. Изработка на уеб дизайн на сайт, съобразен с дейността на фирмата и предпочитанията на клиента
3. Програмно изграждане на сайт и интегриране на административна система за управление на съдържанието
4. Първоначална SEO оптимизация на сайт и популяризирането му в Google

Какви оферти ви предлагам за изработка на уеб сайт?

Предлагам на вашето внимание няколко промоционални оферти за изработка на сайт. Към всяка оферта има подробно описание за това какво съдържа тя, изображения и списък със сайтовете изработени от мен към съответната оферта. Приложил съм и демо версии на сайтове към всяка оферта, които може да разгледате, за да добиете по-ясна представа за това как функционира самия сайт. Към всяка оферта има форма за запитване за изработка на сайт, посредством която Вие може да отправите своите директни запитвания към мен.

1. Оферта за Изработка на динамичен сайт

2. Оферта за Изработка на динамичен сайт с адаптивен дизайн

3. Оферта за Изработка на онлайн магазин

4. Оферта за Изработка на сайт за недвижими имоти

5. Оферта за Изработка на сайт за безплатни и ВИП обяви

6. Оферта за Изработка на Топ сайт класация с безплатни и ВИП сайтове


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Какво е изработка на уеб дизайн на сайт?, Какво е изработка на мобилна версия на сайт ?, Интегриране на система за SMS разплащания в уеб сайт, Какво е изработка и поддръжка на динамичен сайт?, Етапи при изработка на уеб сайт, Какво е изработка на адаптивен дизайн на сайт ?, Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви, Нов дизайн към офертата за изработка на онлайн магазин,
11 януари 2013
Какво е изработка на уеб сайт ?
2 / 5.00 / 97%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на динамичен сайт на stroeji.euДинамичен сайт KazimirovskiArtСайт на детска борса WANEXИзработка на сайт на Макс обявиСайт за недвижими имоти Buchardt PropertiesБалет ЕРА – Динамичен сайтХотел Албатрос Созопол – Динамичен сайтДинамичен сайт на Антонов – ТравелИзработване на онлайн магазин Masite.net

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!