Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

20 септември 2017 (сряда) 15:46

Изработка на уеб дизайн на сайтИзработката на уебдизайн е основен етап при изграждането на един уеб сайт. Уебдизайнът включва в себе си стилна и визуална подредба на всички елементи в уебсайта, като избор на фон, подбор на цветова гама, оформление на изображенията, линкове или хипер-връзки, шрифт и цялостна разработка на външния вид на сайта. При изработката на уебдизайн на сайт, уеб дизайнерът трябва да се придържа към всички основни уеб стандарти, така че след като дизайнът на сайта бъде завършен, той да функционира правилно и безпроблемно под всички основни и най-често използвани браузъри (Internet Explorer, Mozilla, Opera, Google Chrome, Safari).

Процесът при изграждането на уеб дизайна на Вашия сайт би трябвало да започне с изясняване на виждането и концепцията Ви за сайта, неговата тематика, целенасоченост и функциалност, правилното подбиране на цветова гама и подходящи шрифтове.

Уеб дизайнът на сайта е Вашето лице в интернет мрежата, за това той трябва да е свеж, професионален, леснодостъпен и да бъде изработен така, че цялостната визия на сайта да бъде възможно най-уникална и привлекателна, за да съумее да привлече и задържи погледа на потребителя, който е попаднал в сайта Ви и в комбинация със съдържанието му да го накара да остане възможно най-дълго на сайта Ви, да го разгледа подробно, да научи нещо интересно, или пък да си поръча нещо от Вас, ако сайтът Ви представлява онлайн магазин.

При изработката на уеб дизайн, всеки добър уебдизайнер е длъжен да се придържа към елегантния стил и в същото време да не прекалява с излишни елементи или прекалено големи по размер файлови изображения, тъй като това може да доведе до забавяне на скоростта на зареждане на Вашия сайт и да отблъсне посетителите в него – никой не желае да чака и губи време, ако сайтът Ви се зарежда прекалено бавно.

Правенето на уеб дизайн е сложен процес с много тънкости и специфични моменти, изискващ богат опит, техническа дейност, творчески и нестандартни решения.


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Етапи при изработка на уеб сайт, Избор на име на домейн – SavovDesign, Интегриране на система за SMS разплащания в уеб сайт, Какво е изработка на адаптивен дизайн на сайт ?, Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви, Какво е изработка на уеб сайт ?, Какво е изработка на мобилна версия на сайт ?, Какво е изработка и поддръжка на динамичен сайт?,
15 януари 2013
Какво е изработка на уеб дизайн на сайт?
1 / 5.00 / 95%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bgИзработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в БългарияИзработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies ЛондонИзработка на представителен уеб сайт Български Онлайн ТерминалБалет ЕРА – Динамичен сайтИзработка на топ сайт класация BgTop100Изработка на динамичен сайт на stroeji.euИзработка на сайт на Поликом 95 ООД, София и ПловдивСлавимир Генчев, динамичен сайт

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!