Бутон за споделяне версия 2 – Плъгин за WordPress

Бутон за споделяне версия 2 е безплатен за ползване и е направен само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални проблеми с функционирането му.

Втора версия на Бутон за споделяне за вашия WordPress сайт

+Сподели е напълно безплатен бутон, включващ бутони за споделяне на вашия сайт в по-известните български и световни социални мрежи и уеб директории. Бутонът за споделяне може да бъде поставен към всяка една статия във вашия WordPress сайт. С помощта на този бутон посетителите на вашия сайт ще могат лесно да споделят връзки към вашите публикации от сайта в техните профили от социалните мрежи, което ще повиши посещаемостта и популяризирането на сайт ви.
Скриптът на бутона е направен така, че автоматично да прихваща линка, заглавието и описанието на вашата публикация без да се налага да бъдат изписвани ръчно в момента на публикуване.

Забележка: За да изпробвате бутона трябва предварително да сте се логнали в съответната социална мрежа. Някои от социалните мрежи не позволяват автоматично прикачване на описание.

Демо на Бутон за споделяне – светъл стил

Демо на Бутон за споделяне – тъмен стил

Изглед на бутона за споделяне

Изработка на бутон за споделяне на вашия сайт от SavovDesign

Инсталация на бутон за споделяне:

Инсталация за WordPress:

1. Изтеглете и разархивирайте един от двата плъгина – Бутон светъл стил, Бутон тъмен стил.
2. Качете папката spodeli-v.2-light/dark в директорията /wp-content/plugins/ на сървърa, където е качен вашия сайт.
3. Включете разширението Бутон за споделяне на вашия сайт в социалните мрежи от менюто Разширения (Plugins) в админ панела.
4. Проверете дали бутонът за споделяне се появява в края на всяка публикация.

След инсталация и включване на добавката бутонът се появява в края на всяка публикация, като дава възможност на потребителите да споделят вашето съдържание в най-използваните български и световни социални мрежи.

Инсталация в други сайтове

Изработка и поддръжка на бутон за споделяне – SavovDesign


Етикети на публикацията: , ,

Подобни публикации: Директории за добавяне на нови сайтове, Бутон за споделяне в социални мрежи, Онлайн SEO инструмент за преброяване на думи в текст, Бутон за споделяне на вашия сайт – версия 2, Подбор на ключови думи или фрази предложени от Google, Изглед на вашия сайт от мобилен телефон, Онлайн SEO инструмент за проверка за свободно име на домейн, Онлайн SEO инструмент за преброяване на символи в текст,
27 септември 2013
Бутон за споделяне версия 2 – Плъгин за WordPress
2 / 5.00 / 97%