Бутон за споделяне версия 2 – Плъгин за WordPress

Бутон за споделяне версия 2 е безплатен за ползване и е направен само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални проблеми с функционирането му.

Втора версия на Бутон за споделяне за вашия WordPress сайт

+Сподели е напълно безплатен бутон, включващ бутони за споделяне на вашия сайт в по-известните български и световни социални мрежи и уеб директории. Бутонът за споделяне може да бъде поставен към всяка една статия във вашия WordPress сайт. С помощта на този бутон посетителите на вашия сайт ще могат лесно да споделят връзки към вашите публикации от сайта в техните профили от социалните мрежи, което ще повиши посещаемостта и популяризирането на сайт ви.
Скриптът на бутона е направен така, че автоматично да прихваща линка, заглавието и описанието на вашата публикация без да се налага да бъдат изписвани ръчно в момента на публикуване.

Забележка: За да изпробвате бутона трябва предварително да сте се логнали в съответната социална мрежа. Някои от социалните мрежи не позволяват автоматично прикачване на описание.

Демо на Бутон за споделяне – светъл стил

Демо на Бутон за споделяне – тъмен стил

Изглед на бутона за споделяне

Изработка на бутон за споделяне на вашия сайт от SavovDesign

Инсталация на бутон за споделяне:

Инсталация за WordPress:

1. Изтеглете и разархивирайте един от двата плъгина – Бутон светъл стил, Бутон тъмен стил.
2. Качете папката spodeli-v.2-light/dark в директорията /wp-content/plugins/ на сървърa, където е качен вашия сайт.
3. Включете разширението Бутон за споделяне на вашия сайт в социалните мрежи от менюто Разширения (Plugins) в админ панела.
4. Проверете дали бутонът за споделяне се появява в края на всяка публикация.

След инсталация и включване на добавката бутонът се появява в края на всяка публикация, като дава възможност на потребителите да споделят вашето съдържание в най-използваните български и световни социални мрежи.

Инсталация в други сайтове

Изработка и поддръжка на бутон за споделяне – SavovDesign

SavovDesign
0
Предишен инструмент