Подбор на ключови думи или фрази предложени от Google

Подбор на ключови думи е безплатен за ползване инструмент и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални проблеми с функционирането на този инструмент, предизвикани от промяна в механизма на търсене на Гугъл или по други причини.

Един от най-важните етапи при изработване на сайт е този, в който трябва да бъдат правилно подбрани и уточнени най-важните и стойностни ключови думи и фрази, съответстващи на тематиката на сайта и всяка негова вътрешна страница. За да подберете най-подходящите ключови думи за заглавието (title) на сайта, мета таговете за описание и ключови думи, както и цялостният им подбор за текстовото съдържание в контента на страницата, трябва да сте наясно, кои са най-разпространените ключови думи, които масово биха използвали потребителите в интернет, за да потърсят и открият съответната информация, която ще предложите във Вашия сайт.

Предлагам ви един полезен и безплатен онлайн инструмент разработен от нас, с помощта на който може лесно и бързо да извършите подбор на най-необходимите за Вашия сайт ключови думи, синоними на основната използвана ключова дума или словосъчетание. Това са автоматично подбрани предложения от Гугъл за най-често използваните за търсене в търсачката думи или фрази от всички потребители в интернет пространството на съответния език.

Може да използвате този инструмент при подбор на ключови думи от всяка една сфера и тематика.

Онлайн инструментът за подбор на ключови думи, предложени от Google е напълно безплатен за ползване и предлага възможност за подбиране на думи и фрази, както на български, така и на английски език.

Подбор на ключови думи от Google