Подбор на ключови думи или фрази предложени от Google

Подбор на ключови думи е безплатен за ползване инструмент и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални проблеми с функционирането на този инструмент, предизвикани от промяна в механизма на търсене на Гугъл или по други причини.

Един от най-важните етапи при изработване на сайт е този, в който трябва да бъдат подбрани най-важните и стойностни ключови думи и фрази, съответстващи на тематиката на сайта. За да подберете най-подходящите ключови думи за заглавието (title) на сайта, мета таговете за описание и ключови думи, както и цялостният им подбор за контента на страницата, трябва да сте наясно, какви ключови думи биха ползвали потребителите в интернет, за да потърсят съответната информация, предложена във Вашия сайт.

Предлагам ви един полезен и безплатен онлайн инструмент разработен от SavovDesign, с помощта на който може да извършите подбор на най-необходимите за Вашия сайт ключови думи, синоними на основната използвана ключова дума. Тези думи или фрази са подбрани предложения от Гугъл и са най-търсени в търсачката.

Може да използвате този инструмент при подбор на ключови думи от всякаква тематика.

Онлайн инструментът за подбор на ключови думи, предложени от Google е напълно безплатен и предлага подбор на думи и фрази, както на български, така и на английски език.

Подбор на ключови думи от Google