Брояч на символи в текст

Безплатен инструмент за лесно и бързо преброяване на символи в текст.

Брояч на символи

Брояч на символи е безплатен за ползване SEO инструмент, с помощта на който може да преброите автоматично, колко на брой символа се съдържат в даден текст от заглавие, параграф, абзац или цяла страница. За да извършите проверката, просто копирайте и поставете текста в празното поле. Резултатът ще се визуалзира автоматично. В преброяването на символите се включват всички празни интервали и нови редове.

Този инструмент, може да бъде в полза на всеки уеб разработчик, в процеса по изработка на сайт или на всеки собственик на уеб сайт: При формирането и вписването на основните за търсачките мета тагове за HTML кода на сайта, в които е известно, че има наложени ограничения в броя на символите за мета заглавие и описание на началната и всички негови вътрешни страници. Както и за всички по-важни заглавни хаштагове в уеб страницата H1, H2, H3…

Инструментът за броене на символи може да бъде полезен и за всеки друг интернет потребител, на който му се налага да формира или помести текстово съдържание с ограничение за броя на използваните символи. Текстове, необходими при вписване в полетата от дадена контактна форма за попълване и изпращане, онлайн форма за регистрации или резервации, форма за публикуване на обяви и др.

Виж още: Онлайн брояч на думи


Брой символи: 0


Брояч на символи е безплатен за ползване онлайн инструмент и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални странични технически проблеми, свързани с функционирането на този инструмент, по независещи от нас външни фактори.