Брояч на символи в текст

Безплатен инструмент за лесно и бързо преброяване на символи в текст.

Брояч на символи

Брояч на символи е безплатен SEO инструмент, с помощта на който може да преброите, колко символа се съдържат в даден текст или цяла страница. В преброяването на символите участват и интервалите.

Този инструмент, може да бъде в полза на всеки уеб разработчик, в процеса при изработка на сайт, при формиране на основните за търсачките мета тагове, където е известно, че има ограничения в брой символи за заглавие и описание на началната и всички вътрешни страници от сайта, както и за всички по-важни заглавни тагове в уеб страницата H1, H2, H3…

Инструментът може да бъде полезен и за всеки друг потребител, на който му се налага да формира или впише текстово съдържание с ограничен брой символи в полета от дадена онлайн форма за попълване и изпращане, регистрационна форма, форма за обяви и др.

Виж още: Онлайн брояч на думи

Поставете текста в полето и вижте резултата

Брой символи: 0


Брояч на символи е безплатен за ползване инструмент и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални проблеми с функционирането на този инструмент.