Онлайн SEO инструмент за преброяване на думи в текст

Онлайн инструмент за преброяване на думи в даден текст е безплатен за ползване инструмент и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални проблеми с функционирането на този инструмент.

Онлайн инструмент за SEO оптимизация, преброяване на думи в даден текст

Онлайн брояч на думи е безплатен SEO инструмент, с помощта на който може да преброите, колко думи се съдържат в даден текст или цяла страница. В преброяването на думите не участват препинателни знаци и интервали. Този инструмент може да ви бъде от полза в най-различни области, когато искате да установите, колко на брой думи се съдържат в даден текст. Например, в процеса при изработка на сайт и неговата SEO оптимизация, се налага старателно попълване на определени мета таговете в кода на сайта, в контента на някои от които е необходимо ограничение за брой думи.

Поставете текста в полето и вижте резултата:

Брой думи:

Виж още: Онлайн брояч на символи в текстЕтикети на публикацията: , , , ,

Подобни публикации: Бутон за споделяне версия 2 – Плъгин за WordPress, Тулбар лента с бутони за споделяне в социални мрежи, Директории за добавяне на нови сайтове, Подбор на ключови думи или фрази предложени от Google, Онлайн SEO инструмент за проверка за свободно име на домейн, Проверка за класиране на сайт в Google – Онлайн SEO инструмент, Онлайн SEO инструмент за преброяване на символи в текст, Изглед на вашия сайт от мобилен телефон,
30 май 2014
Онлайн SEO инструмент за преброяване на думи в текст
1 / 5.00 / 95%