Инструмент за проверка на име на домейн

Проверка на домейн е безплатен за ползване SEO инструмент и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални странични технически проблеми с функционирането на този инструмент.

С помощта на този онлайн инструмент може да направите проверка на домейна, който сте избрали и да разберете дали той е свободен за регистрация или е вече зает. Проверката може да осъществите за домейни от типа .com .net .org .info .eu .biz

Преди стартиране на процеса по изграждане на уеб сайт е необходимо предварително да изберете домейн за Вашия сайт. Изборът на име за домейн е важна част от цялата стратегия по Вашето представяне в интернет, както и от първоначалната и евентуално последваща SEO оптимизация на сайта Ви. За това е важно да обмислите внимателно всички свободни варианти за име на домейна и да се спрете на най-подходящия за Вас.
Ако се затруднявате в избора на домейн за Вашия сайт, ви предлагам да прочетете следната статия с полезна информация, съвети и препоръки относно правилния избор на домейн име за уеб сайт: Избор на име на домейн – SavovDesign

Преди на осъществите проверката на домейн, моля да спазите следните изисквания:

1. Въведете само текста за име на домейна, който бихте искали да проверите, без разширението, без www и без https://.

2. Напишете текста задължително на латиница, с малки букви, без празни интервали и без препинателни знаци, освен единствения възможен такъв „тире“.

3. Може да извършите проверката за всички разширения (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz) или предварително да изберете проверка само за определен тип разширение на домейна. Натиснете бутона Провери домейн.

Проверка на име за домейн