Проверка на свободен домейн

Проверка на домейн е безплатен за ползване SEO инструмент и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални странични технически проблеми с функционирането на този инструмент.

С помощта на този онлайн инструмент може да направите бърза и лесна проверка на домейна, който сте избрали, за да разберете дали той е свободен за регистрация или е вече зает. Може да осъществите тестване за свободни или заети домейни от типа .com .net .org .info .eu .biz

Преди стартиране на процеса по изграждане на уеб сайт е необходимо предварително да изберете подходящ домейн за Вашия сайт. Изборът на име за домейн е важна част от цялата бизнес стратегия по Вашето представяне в интернет, както и от първоначалната и евентуално последваща SEO оптимизация на сайта Ви. За това е важно да обмислите внимателно всички свободни варианти за домейни, които ще тествате и да се спрете на най-подходящия такъв за Вас.
Домейнът ще бъде Вашето уникално име, което трябва да е представително и да Ви направи лесно откриваеми в Google и интернет пространството. Ако се затруднявате в избора на домейн за Вашия сайт, ви предлагам да прочетете следната наша статия с полезна информация, съвети и препоръки относно правилния избор на домейн име за уеб сайт: Избор на име на домейн – SavovDesign

При проверката на домейн, моля да спазите следните изисквания:

1. Въведете само текста за име на домейна, който бихте искали да проверите, без разширението, без www и без https://.

2. Напишете текста задължително на латиница, с малки букви, без празни интервали и без препинателни знаци, освен единствения възможен такъв „тире“.

3. Може да извършите проверката за всички разширения (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz) или предварително да изберете и посочите проверка само за определен тип разширение на домейна. Натиснете бутона Провери домейн.

Проверете името на домейна